Sängbord från Markslöjd, Mio eller Ikea

Dags att köpa nya sängbord, eller nattduksbord som min mamma säger (inte helt säker på vad en nattduk är för något). Jag har ett par krav. De ska sitta fast i väggen, som de ofta gör på hotell. Då blir det lättare att städa. Kombinationen bordsben, sängben, hörn och sladdar bådar inte gott. Men är förstås mumma för dammråttorna. Mitt andra krav är att de ska ha en cool design, vilket de t ex kan få om de har en intressant form, färg eller har inbyggd belysning. Mitt tredje krav är att de ska fungera väl som laddplats för mobilen. Det för väl egentligen alla men jag såg ett från Markslöjd på http://www.stayhome.se/varumarken/markslojd.html med inbyggd USB-kontakt och en cool glödlampa som satt i själva hyllan. Hyllan hade också en kant framtill som gör att man nog kan ställa sin mobil eller padda och de ramlar ju inte ned lika lätt om det finns en kant. Även Mio och Ikea har intressanta hyllor. Man kan ju också pimpa en halvtråkig hylla med t ex LED-belysning.

Jag har också tänkt på att det finns coola skyltställ, eller broschyrställ kanske man ska säga, som är upplysta och kan sitta på väggen. Där man kan ha sin tidning och bok lättillgängligt och man kan liksom visa upp den i stället dock utan att det måste se ut som i ett skyltfönster. Månadens bok alltså. Det finns en hel del snygga saker men det är svårt att hitta på nätet för vanliga konsumenter, jag funderar på att kontakta Mark Bric och kolla om man kan få köpa som privatperson.

Ikväll ska jag kolla på film och funderar på att skaffa mig HBO eller Netflix eller något. Man vill ju gärna ha ett alternativ till Swefilmer där jag har ”tjyvkikat” mellan varven får jag erkänna. Det är egentligen inte värt besväret att tjuvåka, en massa popuper, spam och elände och de utländska betalalternativen är ju rätt billiga. Någon som har några tips på en film eller kanske en serie?

Kommentera