Den perfekta aktiviteten för sushiälskaren

Förra veckan var jag och mina vänner på Shimada´s Sushiakademi här i Borås och gick på en av deras sushikurser. Jag säger bara wow! Vad roligt vi hade och så himla gott att få avnjuta egenlagad sushi med de mest perfekta och utsökta råvarorna. Det här är något jag vill tipsa både alla sushiälskare till att göra, men även alla (precis som mig) nybörjare. Man behöver inte ens ha smakat på sushi för att göra detta. Det var det som var så himla roligt med att gå på denna kurs, jag behövde inte vara ett proffs från start utan det funkade lika bra att komma dit utan några som helst kunskaper om hur man tillagar sushi.

Sushi – en populär, vacker och hälsosam maträtt

Jag kände verkligen att vi fick uppleva en del av Japan under den här kvällen. Utöver sushikurser så fick jag reda på att man kan ta del av andra traditionella japanska upplevelser hos Shimada´s om man önskar det. Men just sushi är ju en väldigt populär rätt just nu, det är även en väldigt vacker och hälsosam rätt så jag tyckte det vart så roligt att få lära mig mer om detta samt få lära mig att göra egen god sushi.

Sushikurs hos Shimada´s är en rolig aktivitet i många olika typer av sammanhang

Det här kan ju även vara en riktigt rolig aktivitet som en del av en temafest, möhippa, tjejmiddag, födelsedagsfest eller kick-off. Möjligheterna är många helt enkelt och kurserna passar bra till så många olika typer av sammanhang. Självklart får man ju sitta ner och avnjuta sin egenlagade sushi när man har lagat den, så samla alla dina sushiälskande vänner och boka in er på en rolig och spännande sushikurs hos Shimada´s Sushiakademi i Borås om ni vill ha en riktigt trevlig stund tillsammans.